Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Kleine strafzaken bestaan niet. Als geen ander weten wij dat elke verdachte bij zijn of haar eigen zaak het grootste belang heeft. Alle strafzaken zijn bij ons in goede handen. Dat kan soms zelfs gratis. Bijvoorbeeld voor een adviesgesprek nadat u een oproep voor een OM-zitting heeft ontvangen. Klik hier voor meer info. Welke zaken? Het kan bijvoorbeeld gaan om een snelheidsovertreding, rijden onder invloed, mishandeling, heling of belediging. Maar het kunnen ook zwaardere zaken zoals ernstige geweld- of zedenkwesties, fraude- en economische zaken of verkeersongevallen.

 

Wij hebben slechts één belang en dat is het belang van onze cliënt. Wij garanderen optimale inzet om voor de belangen van onze cliënt in de strafzaak op te komen. Wij maken daarbij heldere afspraken. Als specialisten pur sang proberen wij in alle zaken het voor de cliënt beste resultaat te bereiken.

 

Bij het voeren van de verdediging worden alle werkzaamheden van de advocaat in overleg en samenspraak met de cliënt verricht. Het spreekt voor zichzelf dat u altijd deskundig en eerlijk wordt geadviseerd over de mogelijkheden in uw zaak en over de te nemen strategische beslissingen.

Tip

Neem contact met ons op zodra u bent aangehouden of u zult worden verhoord door de politie. Wij kunnen u dan niet alleen adviseren over het politieverhoor, maar ook proberen al in een vroeg stadium van de procedure de stukken in uw zaak op te vragen. Aan de hand van het dossier is het soms mogelijk om de vervolgingsbeslissing van de officier van justitie te beïnvloeden.

Contactformulier adviesgesprek

Mail uw vraag en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een beantwoording van uw vraag. Probeer uw vraag zo compleet mogelijk te omschrijven. (Alle invulvelden zijn verplicht.)

@TjallingvdGoot "Voormalig verpleegkundige Wilhelmina Ziekenhuis Assen ontkent" https://t.co/jcsR1xAGB4