Adviesgesprek

Adviesgesprek

Als u rechtshulp wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Dat kan door het invullen van een contactformulier op onze website. U wordt daarna teruggebeld. U kunt ook telefonisch contact opnemen. U wordt dan door een van onze medewerkers te woord gestaan.

 

Tijdens het eerste telefoongesprek kan zo nodig al informatie over de verdere voortgang van de strafprocedure worden gegeven. U wordt ook geïnformeerd over de eventuele kosten. Het verzoek om rechtsbijstand

wordt daarna tijdens een vergadering met alle medewerkers besproken. U wordt direct daarna op de hoogte gesteld van de verdere invulling van onze bijstand. De behandelend advocaat neemt contact met u op om de zaak verder  te bespreken.

 

In spoedeisende zaken wordt acuut gehandeld en kan een advocaat direct in actie komen.

 

Buiten kantoortijden kunt u op het antwoordapparaat van ons kantoor inspreken. U wordt dan de volgende werkdag teruggebeld.

 

Klik hier voor alle contactgegevens 

Contactformulier adviesgesprek

Mail uw vraag en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een beantwoording van uw vraag. Probeer uw vraag zo compleet mogelijk te omschrijven. (Alle invulvelden zijn verplicht.)

@TjallingvdGoot "De veroordeelde heeft laten zien dat hij door zijn uithoudingsvermogen de terbeschikkingstelling tot een goed einde heeft weten te brengen. (...) Met het afwijzen van de vordering zal de tbs na een lange periode van 44 jaar onvoorwaardelijk eindigen" @RNoordNederland https://t.co/8FaC4b7wEy