Adviesgesprek

Adviesgesprek

Als u rechtshulp wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Dat kan door het invullen van een contactformulier op onze website. U wordt daarna teruggebeld. U kunt ook telefonisch contact opnemen. U wordt dan door een van onze medewerkers te woord gestaan.

 

Tijdens het eerste telefoongesprek kan zo nodig al informatie over de verdere voortgang van de strafprocedure worden gegeven. U wordt ook geïnformeerd over de eventuele kosten. Het verzoek om rechtsbijstand

wordt daarna tijdens een vergadering met alle medewerkers besproken. U wordt direct daarna op de hoogte gesteld van de verdere invulling van onze bijstand. De behandelend advocaat neemt contact met u op om de zaak verder  te bespreken.

 

In spoedeisende zaken wordt acuut gehandeld en kan een advocaat direct in actie komen.

 

Buiten kantoortijden kunt u op het antwoordapparaat van ons kantoor inspreken. U wordt dan de volgende werkdag teruggebeld.

 

Klik hier voor alle contactgegevens 

Contactformulier adviesgesprek

Mail uw vraag en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een beantwoording van uw vraag. Probeer uw vraag zo compleet mogelijk te omschrijven. (Alle invulvelden zijn verplicht.)

@TjallingvdGoot Laatste kans! Cursus Schier op 19 mei #AnkerenAnkerOpleidingen Voor de late beslissers! De laatste kans om aan te melden voor de cursus Straf(proces)recht op Schiermonnikoog op donderdag 19 mei a.s. 4 PO-punten. https://t.co/haYQtqb1mo https://t.co/QnzsTvEzOF