Adviesgesprek

Adviesgesprek

Als u rechtshulp wenst, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Dat kan door het invullen van een contactformulier op onze website. U wordt daarna teruggebeld. U kunt ook telefonisch contact opnemen. U wordt dan door een van onze medewerkers te woord gestaan.

 

Tijdens het eerste telefoongesprek kan zo nodig al informatie over de verdere voortgang van de strafprocedure worden gegeven. U wordt ook geïnformeerd over de eventuele kosten. Het verzoek om rechtsbijstand

wordt daarna tijdens een vergadering met alle medewerkers besproken. U wordt direct daarna op de hoogte gesteld van de verdere invulling van onze bijstand. De behandelend advocaat neemt contact met u op om de zaak verder  te bespreken.

 

In spoedeisende zaken wordt acuut gehandeld en kan een advocaat direct in actie komen.

 

Buiten kantoortijden kunt u op het antwoordapparaat van ons kantoor inspreken. U wordt dan de volgende werkdag teruggebeld.

 

Klik hier voor alle contactgegevens 

Contactformulier adviesgesprek

Mail uw vraag en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een beoordeling van uw zaak. Probeer uw vraag zo compleet mogelijk te omschrijven. (Alle invulvelden zijn verplicht.)

@TjallingvdGoot Cursus volgen in Antwerpen? (Regulier) straf(proces)recht op woe. 20/9 en jeugdstraf(proces)recht op do. 21/9. https://t.co/oFE6dpArlB