Openbaar en publiekelijk bekend maken van registratie

Jan Boksem

Studeerde in Groningen. Werkte aansluitend bij de vakgroep straf(proces)recht van resp. de RUG (Groningen) en de KUN (tegenwoordig RU Nijmegen). In 1996 gepromoveerd.

 

Sinds 1995 werkzaam als advocaat. Daarnaast was hij van 2006 tot 2016 bijzonder hoogleraar Verdediging in strafzaken aan de Universiteit Maastricht.

 

Bestuurslid van de Vereniging van tbs-advocaten. Lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Lid van specialistenvereniging voor cassatieadvocaten in strafzaken (VCAS).

 

Hij publiceert regelmatig in vaktijdschriften en zit in verschillende redacties. Is gespecialiseerd in cassatiezaken.

Klik hier voor een lijst met publicaties

 

Verzorgt samen met Tjalling van der Goot (en in het eerste halfjaar van 2022 ook nog met Hans Anker) cursussen voor advocaten (Anker & Anker Opleidingen) en spreekt regelmatig op congressen en symposia.

 

Klik hier voor de door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gestelde bekendmaking van de registratie van rechtsgebieden.

 

Mail: boksem@ankerenanker.nl

Contact opnemen

Contactformulier Jan Boksem

@TjallingvdGoot "De veroordeelde heeft laten zien dat hij door zijn uithoudingsvermogen de terbeschikkingstelling tot een goed einde heeft weten te brengen. (...) Met het afwijzen van de vordering zal de tbs na een lange periode van 44 jaar onvoorwaardelijk eindigen" @RNoordNederland https://t.co/8FaC4b7wEy