RK

Ronald Knegt

Studeerde aan zowel de Rijksuniversiteit te Groningen als aan de Universiteit Leiden. Heeft tijdens zijn studie ervaring opgedaan binnen de advocatuur, de Raad voor de Kinderbescherming en meerdere rechtbanken in Nederland.

 

Sinds 2018 strafrechtadvocaat en werkzaam geweest voor een middelgroot allround kantoor in Drenthe waar hij allerhande strafzaken behandelde.

 

Vanaf juni 2022 verbonden aan Anker & Anker Strafrechtadvocaten. Landelijke praktijk. Staat zowel volwassenen als minderjarigen bij in uiteenlopende strafzaken zoals ernstig geweld, zedenzaken en drugs (waaronder hennepzaken). Ruime ervaring in verkeerszaken (rijden onder invloed, snelheidsovertredingen en verkeersongevallen).

Is lid van de Jonge Balie Noord-Nederland en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

 

Daarnaast heeft hij zitting in de commissie voor Strafrecht van de Orde van Advocaten Noord-Nederland en is hij betrokken bij de toetsontwikkeling van de Beroepsopleiding Advocaten voor nieuwe (strafrecht)advocaten.

 

Brede interesse in wat er leeft in de wereld met een voorliefde voor duiksport en koken.

 

Klik hier voor de door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gestelde bekendmaking van de registratie van rechtsgebieden.

 

Mail: knegt@ankerenanker.nl

 

Contact opnemen

Contactformulier Ronald Knegt

@TjallingvdGoot "Voormalig verpleegkundige Wilhelmina Ziekenhuis Assen ontkent" https://t.co/jcsR1xAGB4