Evert Kuiters

Evert Kuiters

Studeerde in Groningen. Afgestudeerd in 1991. Na zijn studie korte tijd werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie te Groningen.

 

Sedert 1992 advocaat. Maakt deel uit van de maatschap Anker & Anker Strafrechtadvocaten. Is lid geweest van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten in het arrondissement Leeuwarden.

 

Was secretaris van de Commissie Strafrecht van de Orde van Advocaten in het arrondissement Leeuwarden. Is lid van de Commissie van Beroep van de Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”.

 

Houdt zich met name bezig met fraudezaken. Hieronder vallen onder meer kwesties over verzekeringsfraude, beleggingsfraude, zorgfraude (waaronder pgb-fraude), subsidiefraude, faillissementsfraude, belastingfraude, witwassen, milieufraude (waaronder mestfraude) en witwassen., Daarnaast behartigt hij zaken op het gebied van ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel, handelen zonder (omgevings-) vergunning of het overtreden van voorschriften verbonden aan een vergunning, afvaltransport (ook grensoverschrijdend), tanksaneringen, import geneesmiddelen, arbeidsomstandigheden, gezondheid en welzijn van dieren en gezondheidsrecht.

Contact opnemen

Contactformulier Evert Kuiters

@TjallingvdGoot Interview Hans en Wim Anker: ‘Eens een advocaat, altijd een advocaat’ In het jaar dat de advocatentweeling Hans en… https://t.co/URBmkpwj3J